Извиване на мигли или ламиниране на мигли?

shiny-face

Ламинирането на мигли Варна е основно къдрене, което предлага седмично ламиниране и извиване на вашите мигли, без да се налага да бъркате с инструменти, пръчици за извиване и неправилни мигли. По подобен начин наричан „пърмиране на мигли“, това лечение се занимава с опция за кератин за развиване на обем.

Ще трябва да направите процедурата отново след няколко месеца, за да запазите резултатите.

Като всяко козметично лечение, без значение колко популярно, ламинирането на мигли Варна не е без опасност. Има сериозни негативни ефекти, които трябва да имате предвид – които могат да се засилят, ако не се занимавате с естетик, който има опит с ламинирането на мигли Варна.

Открийте повече за свързаните с това опасности, в допълнение към възможните алтернативи на това значително популярно лечение за обжалване.

Неблагоприятни ефекти при ламиниране на мигли

lash-liftКато се има предвид, че ламинирането на миглите е сравнително нова процедура, малко подробности са лесно достъпни за потенциала за странични ефекти. Въпреки това има съобщения за отрицателни ефекти след процедурата в прегледи от първа ръка.

Възпалението на кожата е може би най-голямата заплаха от процедурата. Докато защитните подложки се поставят по линията на миглите ви, за да се избегне попадането на кератиновото лепило върху кожата ви, този метод не е напълно надежден.

Може също да сте по-податливи на възпаление поради химикалите, съдържащи се в разтвора, ако имате анамнеза за сухо око, алергични реакции и ниво на чувствителност на очите или кожата.

Страничните ефекти от услугата включват:

 • мехури.
 • обрив.
 • зачервяване.
 • сухо око.
 • влажни очи.
 • подуване.
 • по-крехка коса на миглите.

Ако услугата попадне в окото ви, най-вероятният резултат е значително възпаление или дори изгаряне или язва. Освен това рискувате от ожулване на роговицата, ако търкате раздразненото си око или то погрешно се надраска или травмира по друг начин.

Освен че самият разтвор предизвиква възпаление, работата с неопитен специалист може също да увеличи риска от неблагоприятни ефекти по време на процеса на прилагане.

Увредената коса е възможност с всякакви химикали или сцепление, използвани за косата ви. Това може да причини краткотрайна загуба на коса.

Какво да разберем за ламинирането на мигли Варна.

Завършването на ламинирането на мигли Варна отнема около 45 минути.

Преди да видите, ако обикновено използвате контактни лещи, ще искате да ги свалите и да носите очила.

Също така ще искате да се уверите, че клепачите и миглите ви са чисти: те трябва да са изцяло без грим или остатъци – това включва спирала и масла, които някои препарати за отстраняване на грим оставят след себе си.

Докато ламинирането на миглите се рекламира като безопасно, самата процедура включва химикали, състоящи се от произведен кератин:.

 • Естетик обикновено нанася лепило върху клепача, за да постави силиконова ролка, която използва за оформяне на миглите ви.
 • Химикалите разрушават дисулфидните връзки в кичурите на косата, което прави възможно преоформянето на косата.
 • Прилагането на друга услуга „задава“ новата форма и спира първоначалния процес на реформиране на дисулфидните връзки във вашата коса.
 • Ламинирането на миглите често се комбинира с оцветяване, което често предполага повече химикали, използвани за местоположението на очите ви.

Ако имате анамнеза за определен проблем с очите или кожата, компонентите могат да предизвикат реакция. Тези условия включват:.

 • очни алергии.
 • очни инфекции.
 • чувствителност на кожата.
 • ядки.
 • постоянно сухо око.
 • влажни очи.

Също така е важно да разберете какво можете да очаквате от ламиниране на мигли. Например, получената извивка ще съкрати вида на вашите мигли. В зависимост от дължината на вашите мигли и желаните резултати, този резултат може или не може да бъде перфектен.

Как да откриете най-добрия професионалист.

Като правило, трябва да потърсите професионалист, който е лицензиран и опитен в извършването на ламиниране на мигли. Естетик е добро място за начало. Можете също да потърсите дерматолог, който извършва козметични процедури като ламиниране на мигли.

Освен това, докато FDA не управлява ламинирането на миглите, законите могат да се различават в зависимост от държавата. Калифорния, например, се нуждае от естетици, лекари по кожата и бръснари, за да имат лиценз за извършване на ламиниране на мигли.

Отлична идея е да се срещнете и да се посрещнете, преди да насрочите консултация за ламиниране на мигли. Попитайте практикуващия дали има портфолио от снимки преди и след, за да ви даде представа за качеството на тяхната работа.

Доверен професионалист също ще попита за вашата история на очни и кожни заболявания или ниво на чувствителност, за да разбере дали ламинирането на мигли е най-доброто за вас.

Независимо дали имате история на ниво на чувствителност или не, добра идея е професионалистът да извърши кожен тест с малко количество от продукта за ламиниране на мигли. Това обикновено се използва за по-малко забележима област от тялото, като вътрешната страна на лакътя.

Ако след 2 дни няма реакция, тогава продуктът може да е безопасен за използване върху миглите ви. Но имайте предвид, че местоположението на очите ви често е много по-деликатно от останалата част от тялото ви.

is-it-possible-to-apply-mascara-on-laminated-eyelashes-1И накрая, ако нещо не изглежда както трябва на работното място на бъдещ специалист, доверете се на интуицията си и не се колебайте да напуснете.

Как иначе мога да получа резултата от ламинирането на миглите?

Ламинирането на мигли може да продължи средно около 6 седмици, така че ще трябва да се върнете и да направите лечението отново, за да запазите резултатите.

Колкото повече изпълните процедурата, толкова по-вероятно е да изпитате странични ефекти в даден момент. Освен това, ако в момента сте имали странични ефекти от ламиниране на мигли, има вероятност да ги изпитате отново следващия път, когато го направите.

Независимо дали в момента сте имали странични ефекти, или ако сте изложени на голяма заплаха да ги получите, има опции за ламиниране на мигли, които заслужават да помислите. Те включват:.

Машина за извиване на мигли. Тези инструменти се използват всеки ден или при необходимост. Можете също така да използвате един, за да направите ретуш върху спирала през целия ден. Ефектът на къдрене намалява след душ.

Спирала за къдрене. Подобно на извиването на мигли, можете да използвате спирала, когато пожелаете. Опитайте се да намерите спирала, която има пръчка за извиване, както и цвят, който най-добре отговаря на естествения ви цвят на миглите (например тъмно кафяво или черно за естествено тъмни мигли). Като бонус предложение, водоустойчивите формули ще издържат на влага и влажност.

Латис. Лекарство, одобрено от FDA, това лечение е предназначено за хора, които желаят повече мигли или по-пълни вариации на миглите, които имат в момента. При ежедневна употреба във вашия дом можете да видите, че води до около 16 седмици. Въпреки че това лекарство не представлява заплаха за очите ви, то може да предизвика тъмни петна по заобикалящата го кожа – ето защо точното приложение е от ключово значение.

Добри практики за грижа. Те се състоят в пълно премахване на грима всяка вечер и отделяне на повече време между ламинирането на миглите или само на събитие, което дава време на миглите да се възстановят от всякакви щети на стилизирането.

Вземането за вкъщи.

shiny-faceЛаминирането на миглите е сравнително нова процедура, така че много малко се разбира за страничните ефекти от статистическа гледна точка. Но анекдотите в интернет показват, че неблагоприятните ефекти наистина са риск, свързан с това лечение.

Въпреки че можете да намалите риска от нежелани ефекти, като работите с доверен лекар, все пак може да сте податливи на реакции, особено ако имате чувствителност на кожата или очите.

Ако предпочитате да предотвратите евентуални неблагоприятни ефекти, дръжте машината за извиване на мигли и спирала под ръка за редовна употреба, за да помогнете за постигането на дългите, цялостни мигли, които предпочитате ~ повече